Om mig

Jag gillar att läsa böcker men är dålig på att komma ihåg vad de handlar om så bloggen är ett sätt för mig att minnas mina böcker. Jag vill komma ihåg varför jag valde att läsa boken, vad den handlade om och vad jag tyckte om den – så det är helt enkelt vad jag skriver eller så snackar jag böcker och läsning i allmänhet.

Det blir mest pocket och e-böcker jag läser men en och annan inbunden hittar hem till mig emellanåt. Jag läser det mesta men är det deckare ska det vara mer åt mysdeckarhållet och absolut inga mördade uppfläkta kvinnor och försupna kommissarier.

Till vardags kallar jag mig Veroniqa och jobbar som lärare. När jag inte läser ägnar jag mig åt löpning, styrketräning och bågskytte och jag försöker också hinna med att vara kreativ på olika sätt. Jag brinner för veganism, intersektionell feminism, rättvisa och hållbarhet.

Recensionsexemplar tar jag gärna emot men fråga först om det är en bok jag vill ha. Jag är också en i teamet på Barnboksprat där vi bloggar om barn- och ungdomsböcker.

Ni når mig på: bokdivisionen (at) gmail.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s