Haruki Murakami-utmaning

Läste hos Boktradition om en Murakami-utmaning och måste såklart haka på! Det var väldigt generösa regler och man får läsa exakt hur många böcker man vill. Jag sätter inget mål utan jag läser som vanligt alla hans böcker jag kommer över. Just nu sitter jag främst och snålväntar på pocketutgåvorna av 1Q84-serien. Om jag hade deltagit förra året hade jag blivit en ”Sheep-man”, får se om jag kan bli en ”Toru” i år då.

7 reaktioner på ”Haruki Murakami-utmaning

  1. Vad kul att du hakat på! Efter dina recensioner så ser vi ut att ha samma böcker kvar att läsa, men du kanske har läst fler av honom tidigare år ? 🙂

  2. Åhh Murakami, Min stora kärlek! Eller, ja… Men klart man vill vara med. Fast tror jag är trött nu för jag fattade inte riktigt.. måste öva hjärnan på engelska igen. men jag reder nog ut det, förhoppningsvis;) självklart måste jag vara med.

  3. Pingback: Haruki Murakami utmaning! | Bokad

  4. Pingback: Bokbloggsjerka 4-7 maj « Bokdivisionen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s