Strindbergsutmaningen påbörjad

Det är fortfarande några dagar kvar till min tenta i barn- och ungdomslitteratur men idag bestämde jag att jag var klar med de skönlitterära böcker som ingår i kursen och återvände så till min egna söta bokhög!

Jag plockade ut Hemsöborna som nr 1 och började läsa den medan jag åkte till ett möte med en vän. 44 sidor avverkades i rasande fart och jag trodde faktiskt inte att den skulle vara så bra. Jag har ju förvisso läst den förut men det var mååånga år sedan (läs: högstadiet) och jag minns den inte särskilt väl, rättare sagt knappt alls. Så nu har mitt startskott för Strindbergsutmaningen gått!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s