Månne det bli en Meyer efter surftåget?

Jag följde med på Bokmanias andra surftåg igår, även om jag missade lite av början då jag inte fick nåt ljud på paddan. Agaat har jag ju vetat lääänge att jag måste läsa, om än inte just precis nu. Deon Meyer kanske vore ett namn till min urvalslista för deckarutmaningen. Jag har inte funderat så mycket på den än utan tänker att jag löser det i sommar som ju är den enda årstid när man ska läsa denna genre. Med tanke på att jag ska välja en enda, så måste jag ju hitta den bästa!

Jag har åkt med på surftåget både första och andra gången och jag inser att jag gillar de här geografiska vinklingarna. Det är ju många bokbloggare som sysslar med bokgeografi av olika slag och jag försöker hela tiden att utmana mig själv i mitt läsande och tycker då att aspekten geografi är en bra, tung faktor. Geografi, genre, kön, modern eller klassisk litteratur… Jag undrar hur många aspekter det finns att täcka in innan man kan se sig som den ultimata breddläsaren?

8 reaktioner på ”Månne det bli en Meyer efter surftåget?

  1. Jag har också varit med båda gångerna fast första gången hörde jag knappt nånting, men nu gick det bättre. Agaat är ju så vansinnigt tjock, puh! Meyer gillar jag sådär. Men det var väldigt intressant, som det mesta Ivana gör!
    Och Änglarnas sorg var så bra, men väldigt förtätad på ett sätt som kanske inte passar alla. Men som sagt, jag längtar till Oktober! 🙂

      1. Såklart tror jag absolut att Änglarnas sorg passar dig perfekt! Har du läst Sommarljus och sen kommer natten? Det var med den jag upptäckte författaren….Den är helt suverän den med……

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s