Läsplanering februari

Jag läste nästan bara böcker som skulle vara klara ett visst datum under januari så jag har en liten förhoppning om att kunna välja lite friare under denna månad. Dokumenthanterarnas datum var redan passerat när jag fick boken och det blev aldrig av att jag läste förra månaden så den ingår nu istället i februariplaneringen tillsammans med månadens två bokcirkelböcker The sense of an ending och Harry Potter and the Chamber of SecretsEn sekund i taget fick jag ett förhandsex av för länge sedan och den ska jag läsa nu innan recensionsdagen infaller.

Idag var det tänkt att  jag skulle sitta två timmar på fotbollsträning och bestämde mig därför igår kväll att läsa Hungerspelen. Nu var sonen inte tillräckligt frisk så vi ställde in träningen men jag tror att jag ska ge mig på den ändå. Sambon har redan läst den så då kan vi titta på filmen efteråt också. Just nu är jag också lite sugen på att prova någon av böckerna från Mörkersdottir förlag som jag fick gratis i december. Jag får väl se hur mycket jag hinner.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s