fiktivnovember Del 1

En bloggs fyraårsdag ska såklart firas med bravur och Helena firar genom att anordna en hejdundrande tävling! Fyra frågor under fyra veckor och vi tävlar om fyra överraskningspaket.

Fråga 1: Berätta om din bästa läsupplevelse i år!

 Min absolut bästa läsupplevelse i år är den jag hade tillsammans med Sara Lövestams Tillbaka till henne i fåtöljen under några dagar i januari. Det här kanske anses som fusk men för att ge er en bild av vad jag upplevde så klipper jag in en bit av min recension:

Den här boken har trängt in i mitt innersta och tagit mig med storm. Jag visste att jag skulle gilla den men den var alldeles, alldeles underbar! Det är en fantastiskt fint berättad historia om kärlek, vänskap, svek och kamp. Jag är full av beundran för dessa kvinnor som kämpade för den rösträtt jag idag själv tar för given. Jag imponeras, återigen, av Sara Lövestams fabulösa, formidabla och fenomenala förmåga att levandegöra karaktärer och få dem att flytta in i mitt vardagsrum medan jag läser. Dessutom älskar jag hennes vidunderliga språkhantering och hennes stora intresse för grammatik och svenska språket vilket hon lyckas synliggöra gång på gång. Jag är sanslöst glad över att jag läste denna bok och hoppas nu att Du gör detsamma!

Om du också vill vara med och tävla så klicka in dig till Fiktiviteter!

2 reaktioner på ”fiktivnovember Del 1

  1. Det finns inget fusk här och även om det gjorde det så skulle att referera till dina egna ord absolut inte vara det 🙂 Jag har inte läst något av Sara Lövestam ännu men just den här boken har lockat mig länge. Du har sett till att den nu hoppat in på min läsalista för närmaste framtiden. Tack för inspiration och för att du vill vara med och lysa upp november, och fira 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s