Läsplanering februari 2014

En tredjedel in i februari är det hög tid att få ner läsplaneringen på pränt. Anledningen till att det tagit så lång tid är nog att jag inte har så stora planer helt enkelt och att jag har vansinnigt många recensioner att författa efter januaris läsmaraton! De få rec.ex som jag har över sen mitt stora projekt kommer jag nog att skjuta framåt ytterligare någon månad.

 Just nu är jag en bit in i Glaskupan samtidigt som jag läser rec.exet Skräcken på vinden. Jag har också fått Kungens barn och Kanuld på mammutslätten som rec.ex och som hos många andra bloggare damp det ner ett ex av Den skrikande trappan. Det kan därför tänkas att det blir mycket barn- och ungdomslitteratur läst denna månad.  Jag vill dock gärna jobba lite på mina egna utmaningar också där ju nämnda Glaskupan ingår i min Feministiska femma. Jag har också ett stort sug efter att läsa Chimamanda Ngozi Adichie och bland mina hyllvärmare har jag ju En halv gul sol. Bokcirkeln ska inte träffas förrän i mitten av mars så jag har gott om tid på mig att läsa Kanada vilken jag för övrigt beställde idag tillsammans med lite annat. Kurslitteraturen denna månad är varken särskilt betungande eller intressant så den ska inte störa mitt skönlitterära läsande alltför mycket. 🙂 Jag tror helt enkelt att februari får bli en månad med plats för lite spontanitet!

2 reaktioner på ”Läsplanering februari 2014

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s