Sparade böcker från min barndom/ungdom del 4

Osynlig närvaro – en spökhistoria av Hans-Eric Hellberg. Mitt ex är utgivet 1987.

Jag har sedan lågstadieåldern varit rädd för att se spöken i speglar. Det började med Svarta madame och än idag vill jag helst inte vara i ett mörkt badrum. Jag tycker också att det är jobbigt att tvätta bort sminket, jag måste öppna ögonen flera gånger för att kolla att det inte finns någon i spegeln fast att jag då får tvål i ögonen. När jag blev lite äldre kom Twin Peaks, jösses, nu måste jag ju akta mig för Bob i spegeln också!

Lite märkligt då att en av de böcker jag inte velat släppa ifrån mig har en sådan spegelspökbild på omslaget. Det kanske har ingått i någon slags KBT-terapi för mig att titta på den här boken emellanåt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s