Driven av kärlek tävlar jag om zombieböcker

På grund av tentaplugg har det varit stiljte här ett par dagar. Nu hoppas jag dock att jag kan lämna 7000 år av skolans historia bakom mig.

På väg hem från staden där min skola ligger passade jag på att bokbloggsurfa lite. Då hittade jag inget mindre än en utlottning av Varma kroppar hos Swedish Zombie. Inte för min egen skull men för kärleks skull så är jag med och tävlar. Jag råkar nämligen bo ihop med en kille som just nu har zombies på hjärnan. Fritiden ägnas åt spelande av zombie-tv-spel, spelande av zombiebrädspel, målning av zombiespelfigurer, läsning av diverse zombieböcker (jag har tappat räkningen), tittande av zombie-tv-serie eller högläsning av zombieserietidningsböcker eller vad det nu kallas. Det sistnämnda görs för en lika zombieglad lillkille. Han får också spela zombiebrädspel men resterande aktiviteter får han vänta ett par år med. Han har däremot haft stor behållning av den lite mer anpassade boken Zombieboken.

Så med kärlekens fana högt vajande ställer jag nu upp och tävlar i förhoppning om att kunna fylla mitt hem med lite mera zombiekänsla.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s