Fabulerat inspirerar mig till att läsa ungdomsromaner

Fabulerat har förklarat för mig varför man som vuxen ska läsa ungdomsromaner emellanåt och inte bara mästerverk som Brott och Straff.

Läs vad hon skriver här!

Fler som har berört ämnet är bokhora, Gothiques bokblogg och enligt O.

Boktjuven har jag redan och jag har faktiskt känt mig lite sugen på Jellicoe Road och The Fault In Our Stars. Ska jag behöva lägga mig till med en ungdomsboksutmaning också? Utöver Strindbergsutmaningen, samboutmaningen, Haruki Murakami-utmaningen och den ännu bokvalslösa deckarutmaningen? Ja, såklart att jag ska! Sen kan jag återkomma med en mer nyanserad bild av ungdomsromanläsandet.

5 reaktioner på ”Fabulerat inspirerar mig till att läsa ungdomsromaner

  1. Pingback: Bokbloggsjerka 4-7 maj « Bokdivisionen

  2. Pingback: Läsplanering för årets sista två månader « Bokdivisionen

  3. Pingback: Julkalenderbloggstafetten lucka 22 | Bokdivisionen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s