Så många julkalendrar, så lite tid

Jag hade tänkt att skriva ett inlägg om vilka julkalendrar jag ämnar följa under denna julens månad men det är ju så sjukt många att jag drunknar i dem! De som ligger i min Reader ligger såklart bäst till men sen finns det massor av förlag på Facebook som också har och där hinner jag inte med. Inte hinna med är mitt mantra just nu, november blev en bra läsmånad men en usel bloggmånad. Det blir väl så eftersom att tiden inte räcker till. Jag har en liten kombinerad morot-piska som lyder att om jag sliter livet ur mig med skolan fram till jul så kommer jag att vara ledig från skolan i ca en månad och därefter ska jag på VFU i fem veckor vilket betyder att jag bara kommer att ha skola och inget jobb! Det vill säga,  jag kan sysselsätta mig bara 100% i nästan två månader. Gissa om jag ser fram emot det? Fast då måste jag som sagt satsa hårt på skolan nu vilket innebär lite bloggskrivande och lite bloggläsande.

De kalendrar jag är mest nyfiken på är nog dessa:

Nilmas bokhylla som lottar ut en ny bok om dagen

Feministbiblioteket som tipsar om feministiska resmål

Fiktiviteter som ställer frågor med chans till bokvinst om man är trogen

ord och inga visor som visar vackra bokomslag

Feelgoodbibliotekarien som plockar fram bibliotekspraliner

De där ska jag väl hinna med på bussen. Själv ska jag sätta ihop barnens kalender, en hyfsat fast tradition som förra året fick stryka på foten för en köpt LEGO-kalender. I år tar jag återigen fram mammas fina broderade kalender och fyller paketen med mest aktiviteter, lite nyttosaker och en och annan leksak. I och med att jag bara har barnen varannan vecka så behöver jag bara fylla den de dagar de är här vilket underlättar lite för en idétorr typ som jag!


(alldeles ostruken – jag vet)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s