Mina nomineringar

Så har jag äntligen lyckats få iväg mina nomineringar till Bokbloggarnas litteraturpris. Det finns ännu lite tid kvar att nominera och kanske  hinner jag komma på någon mer bok som jag vill nominera. Kriterierna är enkla: en bok utgiven på svenska under 2012. Jag har läst otroligt många bra böcker så här långt i år och jag erkänner att jag dräller betyget 4 omkring mig men jag är helt enkelt sjukt positiv när jag läser! Jag tänker inte vara blyg utan vill tvärtemot skylta med mina nomineringar:

Bilder som inte angår mig av Felicia Stenroth

Mina fräknar av Sofia Hallberg

För att det är helt enkelt de två böcker som jag burit med mig mest, i hjärtat alltså. Jag vill fortfarande hjälpa Karin att vakna och Minna att nå sitt inre. Helt enkelt två grymt bra böcker skrivna av kvinnor som jag ser fram emot att läsa mer utav framöver. Själva kan ni börja med att läsa dessa två.

7 reaktioner på ”Mina nomineringar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s