Hurra för mig och utlottning på det!

Idag är det tydligen ett år sedan jag reggade mig på wordpress. Hurra för det då!

Det betyder att under ett års tid har jag försökt kombinera heltidsarbete, heltidsstudier, halvtidsföräldraskap och två bokbloggar med resten av livet. Det går sådär kan jag ju säga och det är ju trots allt bloggandet som är mest oviktigt, trots att jag alltid försöker intala mig att det är skolan eller städningen som är det…

Under det här året har jag också lärt mig att sådana här bemärkelsedagar kan och bör firas. Helst med pompa och ståt och sådana fantastiska paket som jag fick av Ielinashylla men med tanke på hur min tidstillgång ser ut så nöjer jag mig med det enkla och väl beprövade knepet med utlottning av:

Valfri bok från Adlibris för under hundralappen!

Hur ska man göra för att lyckas lägga vantarna på den då? Enkelt, ge mig ditt bästa boktips i en kommentar här under så att jag vet vad jag måste läsa under 2013 och berätta såklart vilken bok du vill ha om du vinner! Det är snabba puckar som gäller, jag drar en vinnare godtycklig tid nu på söndag kväll (9/12) så hinner du som vinner få en extra julklapp!

P.S. Om du vill vara extra snäll så här i juletid kan du väl gilla mig på facebook. 😉

20 reaktioner på ”Hurra för mig och utlottning på det!

 1. Stort grattis!

  Såg att du inte läser så jättemycket ungdomsböcker, men eftersom det är i princip det enda som jag läser är det svårt att tipsa om något annat. Den bok som jag vill tipsa om är i alla fall Divergent av Veronica Roth. En av mina absoluta favoritböcker. Väldigt spännande och i princip omöjlig att lägga ifrån sig.
  Om jag vann skulle jag väldigt gärna vilja ha Ashes of Twilight av Kassy Tayler.

 2. Stort grattis! Och har du inte läst Vredens druvor av John Steinbeck ännu så tipsar jag om den. En helt fantastisk skildring av Amerika under 30-talet. Boken jag vill ha helst av allt just nu är Äcklet av Jean-Paul Sartre i Bonniers snygga pocketutgåva.

 3. Grattis! Fantastiskt att fylla ett år, ”jag” fyller snart en månad 😉 Men vilken är den andra bokbloggen?
  Min favvo som jag vill tipsa om (med viss vånda, svårt att välja) är Douglas Kennedys Pursuit of happiness/den andra kvinnan. OM jag vinner skulle jag vilja ha Murakamis Fågeln som vrider upp världen 🙂 Trevlig helg!

  1. Tack! Innan du vet ordet av är du också förskoleredo! 😉 Väl utfört detektivarbete av dig att hitta till blogg nr 2. Nu är jag ju långt ifrån ensam där så den behöver inte lika mycket tid som denna men å andra sidan lägger jag ner mer tid på det jag skriver där även om böckerna oftast går fort att läsa! Douglas Kennedy har jag aldrig hört talas om, vad är det för genre, typ?

   1. Kennedy skriver… tja, drama-romaner (tycker det är så svårt med genrer!). Den andra kvinnan spänner över tiden, från 1945 till nutid och handlar väl mest om kärlek kanske. Men också jakten på kommunister i USA, efterkrigstiden, samhällets modernisering, kvinnans roll… Mycket bra bok! 🙂

 4. Pingback: Läsplanering för årets sista tre veckor « Bokdivisionen

 5. Grattis, du! 🙂

  Jag har spånat på titel ett tag nu, men skulle vilja tipsa dig om Extremt högt & otroligt nära av Jonathan Safran Foer – dels för att jag vill se vad du tycker om den och dels för att du redan är nyfiken på författaren (det är i alla fall vad jag utläser från din önskelista).

  I min hylla fattas engelska Will Grayson, Will Grayson av John Green och David Levithan: http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=0142418471

  Förhoppningsvis är jag inte alldeles för sent ute vad gäller utlottningen. I vilket fall som helst ville jag ändå ge dig tipset och säga tack för en intressant blogg!

  1. Tack och tack för tipset! Jo, precis, du har rätt i att jag är nyfiken på honom men sen gäller det att veta var man ska börja vilket du ju nu utredde. Du hinner absolut vara med och tack för snälla ord!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s