Läsplanering för årets sista tre veckor

För en månad sedan presenterade jag min läsplanering eller snarare sagt min måste läsa-lista för årets sista två månader och nu är det bara ynka tre veckor kvar så vad passar bättre än en sista planering. Innan man planerar ska man alltid utvärdera så jag börjar väl med det:

Statusen på mina utmaningar är i stort sett oförändrad. Jag har läst ut Jenny och klarade därmed Pocketlovers utmaning Tre på tre. I förrgår började jag faktiskt på Snabba Cash så jag är åtminstone 100 sidor närmare att lyckas med samboutmaningen.

Jag har läst två av de tre ungdomsböckerna för Barnboksprats räkning och jag håller på med den tredje.

Jag har läst båda recensionsexemplaren från X publishing, dvs Vi måste börja med orden och Bilder som inte angår mig.

Bra där! Det betyder att jag har två Strindberg och en Hundraåring att klämma förutom Snabba Cash om jag vill bocka av två utmaningar till innan årets slut.

När jag var på biblioteket i onsdags för att plocka upp en kursbok så stod Torka aldrig tårar utan handskar – 1. Kärleken i Nyhetshyllan. Efter allt snack som varit om den tänkte jag att det nog var meningen att jag skulle ta den så jag gjorde helt sonika det. I förrgår kom så ett mejl med korrekturen till del 2 Sjukdomen. Om jag hade trott på högre makter så vore det förmodligen mitt bestämda öde att jag skulle läsa dessa böcker just nu. Nu gör jag det kanske ändå för att jag faktiskt vill.  🙂

Jamen det här ska jag väl klara!

Psst, hörni – kom ihåg att tävla lite nu också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s