Ny sida: Lästa författare

En sak som jag gillar när jag besöker nya bloggar är när jag snabbt kan gå in och scrolla bland lästa författare för att får en uppfattning om den personen och jag kan tänkas ha några gemensamma favoritförfattare. Därför har jag varit så vänlig att ordna en sådan sida åt er besökare här! Jag listar också alla mina lästa böcker per månad och år på sidan som heter just lästa böcker men den sidan känns mest som min egen läsdagbok och som besökare blir den lätt lite intetsägande. 

En annan nyhet är att jag numera kallar ”väntandes i bokhyllan” för Ska läsas eftersom att det väntar massor av böcker på paddan också. Den sida som tidigare hette ”önskelista” heter nu Vill läsa eftersom att det egentligen inte är en regelrätt akut önskelista utan mer en lista där jag samlar olika boktips som jag snappar upp här och var. Ibland plockar jag bort någon bok därifrån efter en tid men generellt fylls listan bara på. Låt er inte skrämmas av namnbytet utan känn er för all del fria att skicka de böckerna från Vill läsa-sidan till mig som ni gärna vill ge bort. 😉

4 reaktioner på ”Ny sida: Lästa författare

  1. Har också gjort en kategor speciellt för ”Olästa böcker o bokhyllan”, förhoppningen är ju att listan ska bli kortare och kortare men ja.. vi får helt enkelt se hur det blir med det 😉

  2. Ja, det är en bra service 🙂 Så vänlig är tyvärr inte jag mot mina läsare … Det enda som finns är Etiketter, där man förhoppningsvis kan få en liten uppfattning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s