Topp Tio (Fyra) debutromaner jag ser fram emot 2013

Veckans lista har rubriken:

Top Ten 2013 Debuts I’m Looking Forward To

  1. Välkommen ut på andra sidan av AnnaMaria Jansson har jag ju redan börjat på
  2. Jag biter i apelsiner av Annakarin Thorburn
  3. Öppen stad av Teju Cole
  4. Slottet av is av Janina Kastevik

och det är här någonstans jag skulle behövt den där katalogen från Svensk Bokhandel… Jag har hittat några fler debutromaner men inte som lockar mig så fasligt mycket. Tipsa mig gärna eftersom att jag trots allt har en faibless för just debutromaner! (Fast jag brukar upptäcka dem först när de redan varit ute ett tag.)

8 reaktioner på ”Topp Tio (Fyra) debutromaner jag ser fram emot 2013

    1. Haha, ja, alla bokbloggare borde verkligen få den informationen kontinuerligt! Det hjälper förvisso litegrann med nyhetsbrev och att gilla förlag på facebook men det ger ingen helhetsbild.

    1. Äsch, man läser ju om handlingen och känner om det lockar. En debutroman kan ju ha legat och grott hos en författare i 10-20 år medan nästa roman skapas på något år. Nu generaliserar jag förvisso men åtminstone ibland är det ju så vilket är en häftig grej tycker jag!

  1. Fältöversten är en roman som jag tänkt läsa. Jonas Malmborg, sedan har jag precis börjat läsa Olga Grjasnowas roman Ryssar är såna som gillar björkar. (Om nu utländska debutanter räknas 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s