Utlottning av Asfaltsänglar hos och dagarna går…!

Anna på och dagarna går… har förmånen att ständigt få alltför många exemplar av recensionsexemplaren. Detta föranleder utlottningar i tid och otid och nu är det två exemplar av Johanna Holmströms Asfaltsänglar som lottas ut. Jag ska erkänna att jag inte kände mig särskilt sugen på den här boken när jag läste om den. Idag läste jag Annas text om boken och nu är jag tvärtom mycket nyfiken! Så jag utropar mig härmed som deltagare i utlottningen och råder dig att bli detsamma. Tävlingen pågår tom midnatt nu på fredag 10 maj.

2 reaktioner på ”Utlottning av Asfaltsänglar hos och dagarna går…!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s