fiktivnovember Del 4

Inte fullt lika sent som med del 3 kommer här mitt gnälliga svar på fjärde frågan.

Fråga 4: Berätta om något du ser fram emot bortom november!

I första hand ser jag såklart fram emot julen och att få några dagars ledigt. På sikt så ser jag dock fram emot juni 2015, det är då jag i alla fall förväntas bli klar med min lärarexamen. Jag tycker väldigt mycket om att studera och kommer förmodligen läsa en massa kurser här och var hela livet men det har varit en tuff höst sedan jag började mitt nya jobbet och jag längtar efter att komma hem från jobbet och bara få vara ledig.

Redan igår kväll när jag låg och skulle somna så var jag stressad över min helg. Helgen ska vara en skön stund för återhämtning och avkoppling men jag har så många saker som jag måste göra och dessutom så många saker som jag vill göra.

  • Fredag: gymma, blogga, plugga och gärna läsa lite Dear life som jag är hopplöst efter med
  • Lördag: städa, ta en julklappssväng på stan, plugga, springa, kanske göra slag i saken av en bloggjulkalenderidé och gärna läsa HP 6 som är så  spännande just nu
  • Söndag: yngste sonens basketträning, äldste sonens fotbollsföräldramöte, förbereda måndagens lektion, gymma, plugga

Ja, ni hör ju själva hur det inte går ihop. Den vise påpekar förstås att jag ska stryka alla onödiga saker och fokusera på pluggandet. Men jag fungerar inte så. Nu har sambon kommit hem med Dr Pepper, pizza och chips så att jag kan bättra på min hälsostatus med lite onyttigheter.

Om du också vill vara med och tävla så klicka in dig till Fiktiviteter, du har hela ikväll och imorgon på dig att vara med!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s