Jamen vi kör väl en julkalender då

Ingen bloggare kände sig manad och inte ens Gud hörde bön. Vad gör man då? Jo, själv är bäste dräng och härmed presenterar jag Bokdivisionens första julkalender Litterära utmärkelser. En julkalender för alla er som liksom jag undrat över vilka litterära priser det finns här i världen. Nu visade det sig att det fanns bra många fler än 24 så mitt urval kommer att vara högst subjektivt baserat på vad jag tycker är intressant, relevant, roligt, viktigt eller bara helt galet. Välkomna!

julkalender 2013

3 reaktioner på ”Jamen vi kör väl en julkalender då

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s