Etikettstyling

image

Nu syns det inte så bra på bilden tyvärr men jag är riktigt nöjd med årets etikettstyling. Den vita etiketten är stämplad och chalkad med rött och brunt i kanten. Det röda pappret är kantskrapat och chalkat med brunt. Den lilla lappen med hål i drar man ut för att se vem klappen är till.

Av tradition brukar vi nämligen vända etiketterna medan klapparna ligger under granen (så att barnen ska ha svårare att se vilka som är till dem) men då syns de ju inte och jag brukar lägga lite jobb på dem. Därav årets namngömma-variant.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s