En smakebit på søndag Hundra procent fett

en smakebitNorska bokbloggen
Flukten fra virkeligheten  uppmanar varje söndag bokbloggare att välja ett stycke ur en bok du läser just nu för att väcka nyfikenhet och intresse för den. Aktuella smakbitar hittar du just den här veckan hos vikarien Betraktninger.

En halv jobbvecka och allt rullar på igen. Ny termin innebär nya tag i skolvärlden och vi ska inleda med tema hälsa. Vad ska du äta för att må bra? Varför ska du motionera? osv. Själv lever jag inte alls som jag lär utan har varit och är väldigt stressad hela helgen då jag har en tenta imorgon och en uppsats som ska vara klar för inlämning och redovisning på onsdag. Sen följer en härlig kursstart och dem älskar jag! Allt ligger oskrivet framför mig och jag kan planera upp hur jag ska ta mig an kursen på bästa sätt. Och sen slutar det alltid så här att jag sliter mitt hår, bor i myskläderna och gnager mandelmassa direkt ur paketet.

Igår kväll ägnade jag i alla fall ett par minuter åt att börja (igen) på Hundra procent fett av Liv Strömquist. Den här gången kommer jag definitivt att läsa ut den för nu är jag i seriemood. Smakebiten blir av naturliga själ ett foto. Klicka på bilden för att få den större så att du lättare kan läsa!

hundra procent fett

24 reaktioner på ”En smakebit på søndag Hundra procent fett

  1. Jeg hadde tenkt å ta med en smakebit fra tegneserien jeg leser 🙂 Den heter Saga, og jeg har lest den hvertfall to ganger før. Men så ble det lettere med smakebit fra en bok 🙂
    Ønsker deg en fin søndag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s