Heeeeeeeeeeeeej igen!!!

Hej, halloj, goddag och morsning! Så fantastiskt kul att få se er alla igen för nu har det hänt, dagen som varit så lååångt borta i fyra lååånga år är äntligen här!

ballonger

Jag har tagit EXAMEN och kan nu titulera mig Grundlärare för F-3 på riktigt! Eller ja, snart i alla fall, när uppsatsen är godkänd så att jag kan ansöka om examen så att jag kan ansöka om lärarleg… Men ni förstår, allt PLUGG är liksom gjort. Ventileringen är genomförd, justeringar på min uppsats är genomförda och nu väntar jag bara på godkännande i form av en bokstav!

I FYRA års tid har jag gått till jobbet, kommit hem och pluggat, gått till jobbet, kommit hem och pluggat, gått till jobbet, kommit hem och pluggat… Nu ska jag helt plötsligt bara gå till jobbet, komma hem och göra vad jag vill! Det känns overkligt även om jag såklart provat på det under sommarmånaderna. Min kropp har kämpat stenhårt med att jobba 200 % och jag hoppas att den inte stänger ner nu utan accepterar den minskade arbetsbördan. Nu sitter jag här med det angenäma problemet att inte veta vad jag ska göra först? Ska jag läsa, blogga, titta på en TV-serie, träna, måla, virka, organisera fyra års förfall i hemmet eller vad? Vilka nya hobbies ska jag lägga till mig med? Jag har såklart en massa saker som släpar efter (hej rec.ex.) som måste tas tag i men nu behöver allt sådant inte konkurrera med studier.

Till hösten kommer jag att lämna min nuvarande arbetsplats i förskoleklass och istället bli klasslärare i en årskurs 1 i en annan skola. Det kommer såklart att innebära massor av arbete att omsätta alla mina teoretiska kunskaper i praktik och jag kommer tjyvförbereda mig under sommaren genom att repetera än det ena än det andra. Det känns i alla fall skönt att jag redan har vana från att arbeta i skola så att inte alla moment blir nya för mig.

Nu ska jag fundera vidare på vilken av alla saker jag ska göra först och kanske ska jag skriva några fina listor!

P.S. Jag ber om ursäkt för överanvändning av versaler och överdrivet många vokaler men jag är bara så EXALTEEEEEEERAD! 🙂

 

5 reaktioner på ”Heeeeeeeeeeeeej igen!!!

  1. Å vad underbart! Mycket bra jobbat och ett stort grattis! Är ju också lärare och har inte alls läst på senaste tiden, mycket på grund av jobbet. Kan dock tänka mig hur mycket mer fritid du kommer ha när du slipper jobba och plugga samtidigt! Heja dig!!

  2. Pingback: Mitt bloggår 2018 | Bokdivisionen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s