Istället för en månadssummering

Jag hade tänkt att slänga ihop en månadssummering för april men så insåg jag att det redan är mitten av maj och jag har ändå bara läst en enda bok under dessa sex veckor så jag väntar lite till. Eller, jag har läst delar av två andra böcker också men det gills ju inte förrän de är klara.

Jag kan tala om att det är nära nu i alla fall. Med examensarbetet alltså. Jag har till och med tagit tre dagars skrivlov den här veckan för att knyta ihop säcken och det går bra. Fattar ni att när det här är över så kommer jag ha så mycket fritid att jag bara kommer att grina av lycka varje dag! Jag är taggad till tusen att ta upp läsandet, bloggandet, virkandet, målandet och träningen. Sambon tycker att jag ska börja skjuta pilbåge med honom också så idag fick jag de resterande delarna till den pilbåge som ska bli min egen som en för tidig examenspresent. (Ja, en pilbåge består på riktigt av typ 100 olika delar som ska skruvas ihop på rätt sätt)

Just det, ränna på mer teater och kanske prova på författarsamtal eller andra kulturaktiviteter ska jag också fylla min fritid med. Nu på söndag ska jag äntligen gå på Kärleken kommer att skilja oss åt på Dramaten och jag ser oerhört mycket fram emot det. På söndag kväll ska jag också lämna in min uppsats till handledaren för bedömning om den är färdigt att presentera eller  inte. Det känns som att det kommer gå vägen.Framtiden ser ljus ut på flera plan och det känns så skönt!

Dessutom har jag förresten fått min femtionde gillare på fejjan. Fast att jag skriver så sällan på bloggen just nu. Tack snälla alla ni som ändå hänger kvar i väntan på något spännande inlägg. En vacker dag smäller det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s