And the läslov continues

Efter tre-fyra timmar i fåtöljen i morse var mammas present Färjan utläst och jag var redo för nya presenter. Vilken tur då att pappa kom förbi och gav mig efterlängtade Yuko samt på eget bevåg inköpta Renhet. Den hade jag inte önskat mig och knappt ens läst något om men pappa tyckte att en författare som får fem sidor av DN:s kulturdel måste vara något sjusärdeles. Jag har överhuvudtaget inte läst något av Franzen så det blir spännande. Av svärföräldrarna fick jag presentkort till flera böcker och sambon som redan gett mig en pilbågsväska häromdagen tyckte att jag/vi skulle ha lite Walking Dead säsong 5 också. Men fyllt år har jag fortfarande inte gjort.

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s