Inga små svarta lögner

Det blev dags att påbörja en ny bok här hemma och jag plockade fram Små svarta lögner av Sharon Bolton. Jag läste på baksidan att den var en deckare, vilket ju inte är min favoritgenre (fast jag har hittat några favoriter), men jag tänkte ändå att det kunde passa med något lättsmält. Jag tror att jag köpte den för att jag hört talas om den och den kostade bara 29 kr på en billig Åhlénsrea där man var tvungen att köpa tre saker. Det är kanske mer en spänningsroman egentligen, om man nu tycker att det finns någon skillnad, men med deckare så tänker jag mig ett brott och en polis eller dylikt inblandad. Hur som helst så läste jag de första 29 sidorna men kände ingen som helst dragning till boken. Meningarna var korthuggna och jag var ointresserad av huvudpersonen, hennes tankar och vad som pågick på ön. Synd, för jag blev faktiskt lite taggad när jag läste att den utspelade sig på Falklandsöarna som den ö-fantast jag är. Nä, den boken lägger jag direkt i skicka vidare-högen och så blir det till att välja ny bok. Waters eller Sandberg – det får kvällen utvisa!

2 reaktioner på ”Inga små svarta lögner

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s