Nyfiken på… Sofia Lundberg

Ibland är det inte bara enstaka böcker utan hela författarskap en blir nyfiken på. Medan jag väntar på det där regnet som får mig att ta tag i en Goodreads-lista (det har förresten utlovats regn till helgen, hoppas, hoppas) så noterar jag några författare att hålla utkik efter.

Hos Saras bokhylla läste jag i söndags ett utdrag ur Den röda adressboken och kände direkt att det här var något för mig. Hos Monika fick jag igår syn på att det kommer en ny bok av Sofia Lundberg i höst. Jag ska definitivt ge mig på hennes böcker!

2 reaktioner på ”Nyfiken på… Sofia Lundberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s