Jaaaa, Chimamanda!

För någon vecka sedan vaknade jag till bombnedslaget att Chimamanda kommer till Kulturhuset Stadsteatern här i Stockholm och biljetterna var utsålda! Ångest och tandagnisslan följde tillsammans med intensiva diskussioner med fellow intressenter samt desperata mejl till biljettkassan. Jag fick ett jättefint svar därifrån som löd:

Ge inte upp hoppet, det är lång tid kvar till samtalet.
Titta in på hemsidan lite då och då, reserverade biljetter ligger i en vecka, om dom inte hämtats ut så läggs dom ut på hemsidan kvällar kl 21.

Vilket jag gjorde några dagar och sen g l ö m d e jag bort det hela! 😳 Idag satt jag och rensade bland mina öppna sidflikar och ser plötsligt 2 platser kvar på Chimamanda-sidan. Kastar mig på köpknappen och allt går jättefort och felmeddelanden ploppar upp men till sist får jag ändå ett mejl där det står att köpet gått igenom. Jaaaaa!

Och då ska ni veta att jag ju ursprungligen inte ens gillar författarsamtal och hon har ju varit här förut när jag inte gått. Men sedan jag var och lyssnade på Mats Strandberg och John Ajvide Lindqvist i samtal med Jenny Jägerfeld för något/några år sedan så har jag insett att jag nog visst gillar i alla fall vissa författarsamtal. Och inför det här är jag så peppad så jag nästan dör. Nu ska jag läsa de två sista böckerna av henne jag har olästa: Det där som nästan kväver dig och Brev till en nybliven förälder.

Till dig som liksom jag försmäktat över denna missade chans: ”Ge inte upp hoppet!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s