Mer feministisk kurslitteratur i lådan

Nu har de sista böckerna till höstens kurs kommit. Jag har som sagt redan påbörjat läsningen av Feminism men de senaste dagarna har det gått extremt trögt med all slags läsning. Kanske lossnar det med det efterlängtade regnet. Det är en enormt stark kontrast mellan det orange och vita på de bägge Könspolitiska nyckeltexter, det framgår inte av bilden men jag blir nästan bländad av att titta på dem. Förutom dessa fyra har jag också fått e-boken Ätstört.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s