Hett i hyllan: Grandavägen 7

hettihyllanBokdivisionen hakar på Monikas inläggsserie Hett i hyllan där man bekänner sina heta synder i form av hyllvärmare!

Sommaren 2013 åkte jag till Island och inför resan letade jag fram en massa isländsk litteratur som jag var sugen på att läsa. Vigdís Grímsdóttir var en författare jag nosade upp då men aldrig läste och i mars 2014 hittade jag hennes  Grandavägen 7 på bokrean på nätet. Jag tror faktiskt att jag börjat läsa den en gång men pausat och sen kommit av mig. Så här säger förlaget om handlingen: ”Tonårsflickan Frida möter kärleken och döden på en och samma dag i en magisk historia.”

4 reaktioner på ”Hett i hyllan: Grandavägen 7

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s