Hett i hyllan: Hur man botar en feminist

hettihyllanBokdivisionen hakar på Monikas inläggsserie Hett i hyllan där man bekänner sina heta synder i form av hyllvärmare!

Äntligen har vi kommit fram till 2015 och vi startar upp med en hyllvärmare från januari: Hur man botar en feminist av Nanna Johansson.
Jag fick den som en premie när jag tog en stödprenumeration på Galago. Jag hade förutsatt mig att läsa fler serier men fast att jag verkligen gillar dem så prioriterar jag dem nästan aldrig. Ingen aning om varför. När jag scrollar igenom lite recensioner av den här så verkar det som att jag borde ha läst den när det begav sig och att vissa av satirinslagen kan ha blivit lätt åldrade. Jag får väl försöka läsa den i år då.

3 reaktioner på ”Hett i hyllan: Hur man botar en feminist

  1. Jag har nog egentligen aldrig varit jätteförtjust i serier. Vissa läste jag så klart i min ungdom, men jag var inte riktigt lika entusiastisk som andra 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s