Hur går det med sommarläsningen?

Jag bestämde mig för att inte planera sommarens läsning men hade ändå en gedigen lista på potentiella böcker. Hur går det med dem då? Tja, uselt faktiskt. Jag läser några sidor i Uthållighet då och då och jag läste faktiskt ut Huset vid havets slut rätt fort. Men annars? Jag läser typ ingenting. Eller, jag läste en 30-sidig pdf om hur du gör din optimala race plan om det gills. Jag har bara inte riktigt haft någon läsro och så kan det väl vara ibland. Jag tränar och rör på mig mycket vilket jag är glad och nöjd över. Jag har också börjat ledsna lite på sociala medier och mina ipad-spel så snart kanske läslusten kommer åter.

Hur går det för dig?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s