Hett i hyllan: Atomer

hettihyllanBokdivisionen hakar på Monikas inläggsserie Hett i hyllan där man bekänner sina heta synder i form av hyllvärmare!

Sofia Nordin är en författare vars ungdomsböcker jag gillar. Eller i alla fall hennes apokalyps-serie! Så när jag i mars 2017 såg Atomer på bokrean på nätet blev jag nyfiken och slog till. Boken handlar om en tjej som är miljökemist/meteorolog eller något sådant och jag har själv läst miljövetenskap en gång i tiden så ämnet intresserade mig också. Sen handlar den också om kärlek eller jakten på kärlek och det är väl ett ämne som aldrig går ur tiden.

 

2 reaktioner på ”Hett i hyllan: Atomer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s