Projekt blogga ikapp 2020

Jag var faktiskt inte helt klar med att skriva om mina planer för 2020 när jobbet startade. Så idag och imorgon kommer mina två sista inlägg om just detta.

2019 beslöt jag mig ju för att ta tag i mina gamla släpande recensioner på allvar och jag berättade för en tid sen att det gick riktigt bra. Bl.a. tack vare att jag lättade lite på min egna krav och blev mer inspirerad att vässa av dem. Jag ämnar därför fortsätta med detta under 2020! Jag satt en hel dag under jullovet och preppade inlägg för alla lästa böcker från 2019 som jag har kvar, dvs fyllde i alla detaljer, etiketter, bilder etc så att jag nu ”bara” kan skriva själva texten. 😀

De flesta böcker från 2017 & 2018 kommer nog gå som Måndagsmikros men några få vill jag skriva lite utförligare om. Ett annat mål i det här är att bli snabbare på att skriva recensioner av de böcker jag läser ut nu i år så att jag inte trillar tillbaka i den här fällan igen. Det går väl sådär hittills då jag inte skrivit om någon av de två utlästa hittills…

Det här var antalet böcker jag hade kvar att skriva om vid årets start, en siffra som heller inte ändrats ännu:

  • 2017 års böcker: 0/18
  • 2018 års böcker: 0/29
  • 2019 års böcker: 0/15

Så man kan ju faktiskt tycka att jag borde kunna träda in i 2021 med inga släpande recensioner kvar direkt. Vi får väl se! För dig som dör av spänning om du inte får veta hur det går kan du följa alla mina utmaningar på fliken Utmaningar 2020.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s