Läsplanering april 2020

Jag har fortfarande inte hittat läslusten men har ärligt talat fullt upp med saker att göra ändå. Jag ska nog testa lite disciplinerad tvångsläsning för att komma vidare. Alla har vi väl våra metoder! 🙂

Det är svårt att säga vilka måste-böcker man har nu för tiden eftersom att vi flyttar fram våra bokcirkelträffar hela tiden. Eventuellt ska vi testa någon Skypeträff i någon cirkel. Här brukar jag också skriva lite andra roliga saker jag ska göra under månaden men eftersom saker är som det är så får jag nöja mig med att springa, brodera och måla nu. Och kanske några andra hobbies också.

Men, om eventuellt kanske några bokcirklar blir av så är det Call me by your name och Löparna som gäller. Jag har kommit ganska långt i Gör skillnad! så den vore inte helt svår att läsa klart och så är det ändå lite intressant att fortsätta läsa Överlev katastrofen just nu. Sen har jag några barnböcker på vänt samt att jag borde ta tag i någon/några hyllvärmare. Men jag lämnar det öppet så att lusten kan få styra, om den kommer dvs!

  • Call me by your name av André Aciman
  • Löparna av Olga Tokarczuk
  • Gör skillnad!  från klimatångest till handlingskraft
    av Emma Sundh, Maria Soxbo, Johanna Nilsson
  • Överlev katastrofen – tolv sätt att förbereda dig av Herman Geijer
  • någon/några hyllvärmare
  • några barnböcker

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s