Läsplanering juni 2020

Åh, juni! 😍 Av någon anledning så går alltid vårterminerna så himla snabbt, även om denna covid-19-termin har känts längre än vanligt. Jag känner mig mer än någonsin i behov av den kommande semestern och nu är det nära. Jag har ju bestämt mig för att inte lägga så många krav på mig själv men samtidigt är det kul att fundera över vad jag vill/ska läsa. Jag har tre halvlästa böcker som borde bli utlästa. Och så har jag tre bokcirkelböcker denna månad. Jag har också en hög med barnböcker att beta av och sen så går det ju ursegt med alla mina egenpåhittade utmaningar. Tänk om jag kunde fylla på lite i de listorna!

Jag tenderar (för) ofta att läsa nyinkomna lättlästa e-böcker från bibblan när jag egentligen tycker att jag borde beta av mina egna bokhylleböcker. Häromdagen läste om jag någon som skulle göra en stor bokbeställning och ville ha tips och då tänkte jag att wow, har hen verkligen inga olästa böcker hemma? Eller hen kanske bara ville ha fler? Jag vill nog inte hamna på noll med mina olästa i hyllan, tänk om det blir apokalyps på riktigt och internet slutar fungera? Då behöver jag pappersböckerna. 🙂 Men aningens färre kunde de vara. Och sen är det ju så roligt att köpa nya böcker!

Jaha, men andra planer för juni då? Tja, de liknar nog de senaste tre månaderna: träna, strosa i skogen, vara kreativ på olika sätt och vila. Har vi tur får man kanske börja åka kommunalt så vi kan besöka stan igen. Men jag trivs i min lägenhet, med mina hobbies, samt i närområdet. Dessutom har jag inte ett jättestort behov av att träffa människor irl så det ska nog bli en bra sommar.

 • Löparna av Olga Tokarczuk
 • Spring Mer – Bli en bättre löpare
  av William Valkeaoja
 • Gör skillnad! från klimatångest till handlingskraft
  av Emma Sundh, Maria Soxbo, Johanna Nilsson
 • Anne på Grönkulla av L.M Montgomery
 • Allt jag inte kan säga av Emilie Pine
 • Queenie av Candice Carty-Williams
 • någon/några hyllvärmare
 • några barnböcker

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s