Just nu i april


Forna Kulturkollo har en efterlevande utmaning – Just nu – där man den första lördagen i månaden helt enkelt delar med sig av vad man läser, tittar och lyssnar på samt längtar efter just nu.

Just nu läser jag Berättelse om ett äktenskap av Geir Gulliksen som är en bokcirkelbok till nästa vecka. Jag läser också vidare i Me and White Supremacy av Layla F. Saad som jag också bokcirklar om med några, vi läser ett kapitel i taget och diskuterar sedan och bör nog bli klara denna månad. Slutligen så vill jag bli klar med Caitlin Morans Konsten att vara kvinna som jag också håller på med.

Just nu tittar jag litegrann på The Crown igen. Jag har inte varit sugen att titta på hur länge som helst men jag var lite småkrasslig här några dagar nyligen och då tittade jag på ett par avsnitt av den plus de avsnitt som fanns på svt play av Belgravia. Jag har varken läst Belgravia eller tittat på Downton Abbey men av någon anledning tillhör jag den skara som är svag för kostymdramer.

Just nu lyssnar jag inte på någon ljudbok då jag inte kunde hitta något jag gillade efter att ha lyssnat på de två första delarna om Ellen av Helena Dahlgren. Allt annat efteråt kändes bara flamsigt, svårlyssnat eller svårtillgängligt. Istället har jag lyssnat på ett par avsnitt av mina favvopoddar Styrkebyrån och Styrkelabbet samt en hel del på fåglarnas vårkvitter.

Just nu längtar jag efter att njuta av mitt nyss inledda påsklov som ska fyllas av böcker, skrivande, träning, vila och garnarbete.

De f.d. kulturkollare som fortfarande svarar på Just nu-enkäten är LindaAnnaHelena och Ulrica. Titta gärna in hos dem och alla andra som svarar på de här frågorna idag!

6 reaktioner på ”Just nu i april

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s