Hett i hyllan: Klimatkrisens Sverige

hettihyllanBokdivisionen fortsätter att haka på Monikas inläggsserie Hett i hyllan där man bekänner sina heta synder i form av hyllvärmare!

Förra sommaren köpte jag denna då jag vill lära mig mer om klimatförändringarna. Den här heta sommaren känns den högaktuell så egentligen borde jag lägga mina hyllvärmarprojekt åt sidan och ta den här istället. Bjerström är klimatkorrespondent på SVT och hon har träffat olika forskare runtom i Sverige vilka beskriver hur Sveriges klimat förändras och att det går fortare än förväntat.  

6 reaktioner på ”Hett i hyllan: Klimatkrisens Sverige

  1. Säkert intressant och viktigt, men jag vet inte vad det beror på, jag läser inte gärna om klimatet. Vill väl helst att allt ska bli bra av sig självt. Dumt egentligen.

    1. Ja, alltså, tyvärr måste jag kanske säga att det är lite dumt. Eller inte dumt egentligen men jag tycker det är fint om vi alla tar vårt ansvar så mycket vi kan. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s