Hett i hyllan: Dina händer var fulla av liv

hettihyllanBokdivisionen fortsätter att haka på Monikas inläggsserie Hett i hyllan där man bekänner sina heta synder i form av hyllvärmare!

Dina händer var fulla av liv av Suad Ali ingår i det antirasist-kit som jag inhandlade i november 2020. Jag skäms alltid lite över hur jag köper böcker men sen inte läser dem. Ibland tänker jag att det kanske är större chans att jag läser en bok om jag inte äger den? Ofta plockar jag fram en ny bok när jag har svårt att sova och då är det streamingböcker som gäller eftersom att jag kan läsa dem i mörkret och inte störa sambon. Den här boken har jag hört mycket gott om och jag hoppas att den snart blir läst. Den handlar om en kvinna som växer upp i Somalia men tvingas fly, förlorar allt och kommer till Sverige.

2 reaktioner på ”Hett i hyllan: Dina händer var fulla av liv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s