Hett i hyllan: Jana Kippo-sviten

hettihyllanBokdivisionen fortsätter att haka på Monikas inläggsserie Hett i hyllan där man bekänner sina heta synder i form av hyllvärmare!

I december 2020 köpte jag Jana Kippo-sviten av Karin Smirnoff på nätet. Jag hade läst första delen men ville läsa alla och den hade ett bra pris helt enkelt. När jag väl läser den kanske jag dock måte läsa om ettan beroende på hur länge det dröjer. Det lär åtminstone inte bli i år, det kan jag säga ganska bergsäkert med min gedigna läsplanering för denna månad i åtanke! 🙂

2 reaktioner på ”Hett i hyllan: Jana Kippo-sviten

  1. Jag skulle nästan våga påstå att det är omöjligt att inte känna till de här böckerna (jag har dock sett att det faktiskt har gått att missa dem). Än så länge har jag inte känt någon lust att läsa dem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s