Hett i hyllan: Girl, Woman, Other

hettihyllanBokdivisionen fortsätter att haka på Monikas inläggsserie Hett i hyllan där man bekänner sina heta synder i form av hyllvärmare!

Då och då pminner jag mig själv om att jag vill läsa fler böcker på engelska. Så var det när jag införskaffade Girl, Woman, Other av Bernadine Evaristo i december 2020. Jag hade hört mycket gott om den då (och fortsätter att göra det) så jag ser fram emot att läsa den! Jag är lite nyfiken på vad kollektivroman egentligen innebär och hur det skiljer sig från noveller. Förutom att karaktärerna säkert hänger ihop men det gör de ju ibland i Jonas Karlssons novellsamlingar också.

6 reaktioner på ”Hett i hyllan: Girl, Woman, Other

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s