Bokbloggsjerka 3-6 feb

Dags för veckans bokbloggsjerka igen:

Vilken var förra årets bästa debutroman?

 

 

Jag klurade febrilt igår och kände att jag nog faktiskt nästan aldrig läser några debutanter det år de ges ut eftersom att jag mest läser pocket. Men så hoppade jag runt lite bland olika bloggar, precis som det sig bör när det är en jerka, och hittade ett tillägg på frågan hos Monikasom du läste, även om den inte släpptes 2011

Nu blev det ju genast mycket lättare! Förra året läste jag ju både Gargoylen av Andrew Davidson och Det andra målet av Jonas Karlsson. Två fantastiska böcker av debuterande författare! En av förra årets utgivna debutromaner som jag är sugen på att läsa är Korparna av Tomas Bannerhed. Men jag väntar på pocketutgåvan.

8 reaktioner på ”Bokbloggsjerka 3-6 feb

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s