Utlottning av Alla vilda hos enligt O

Jag inledde denna dag på samma sätt som jag nästan alltid gör,  liggandes i sängen kollar jag igenom fejjan och nya inlägg från bokbloggar. 🙂 Ofta skummar jag bara men söndagen till ära så fastnade jag hos enligt O och hennes långa redogörelse för författarfrukosten med Birgitta Stenberg. Jag har ganska dålig koll på författare, jag har alltid tyckt om att läsa men det är först nu sedan jag själv började blogga som jag börjat boknörda mig också. Birgitta Stenberg låter onekligen som en intressant personlighet så att enligt O också ordnar en liten utlottning av hennes bok Alla vilda föll sig väldigt passande. Självklart vill jag vinna den!

5 reaktioner på ”Utlottning av Alla vilda hos enligt O

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s