Skriva eller inte?

Jag trodde att jag sagt upp min prenumeration på Tidningen Skriva och blev därför glad men förvånad när det låg ett nummer bland posten igår. Anledningen till att jag (trodde att jag) sa upp den är att jag faktiskt inte skriver. Jag har inte heller någon bok inom mig som väntar på att komma ut, precis som jag aldrig hade en låt i mig under min period som basist. Däremot är jag intresserad av skrivandet som fenomen, jag tycker om att läsa om det och jag hoppas på att faktiskt skriva något någon gång. Lite roligt är därför att det i detta nummer står:

Är du ute efter själva utmaningen och skrivprocessen har du goda förutsättningar att lyckas.

Jag har till och med slängt fakturan som kom för någon vecka sedan då jag var övertygad om att jag sagt upp prenumerationen och att detta bara var någon sorts reklam för att få mig tillbaka. Jag mejlade dock och bad snällt om en ny nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s