Kanske-Booked Allra hemskaste syster

Jessica på Den var bra kallar det halv-booked, jag benämner det härmed kanske-booked. Boken ifråga är Allra hemskaste syster av Lina Forss och jag fick ingen tryckt bok denna gång men däremot ett besked om att jag får möjlighet att läsa den som e-följetong. Anledningen till att jag kallar det kanske-booked är att jag inte riktigt förstår om jag nu också ska skriva två gånger om boken, men, men, det kommer jag ju att märka.

Den här gången läste jag inte om boken innan jag tackade ja, den beskrivs som en relationsroman med handling som kretsar kring ett modeimperium. Jag måste erkänna att de orden avskräcker mig lite och jag är tveksam om det är något för mig eller inte. Å andra sidan är den också en sorts modern Kung Lear och den vinkeln får mig mer intresserad. De tidigare Booked-böckerna jag läst har jag tyckt låtit spännande och sen har jag blivit lite besviken på dem så med denna finns kanske en chans att utfallet blir det motsatta.

2 reaktioner på ”Kanske-Booked Allra hemskaste syster

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s