Utlottning hos Hanneles bokparadis

Vad skulle man göra som bokbloggare om inte alla dessa utlottningar fanns? Nu är det Hannele som firar att bloggen fyller 2 år med en utlottning av en av sina favoritböcker! Jag undrar just vilken bok jag själv skulle lotta ut ifall jag fick för mig att lotta ut min favoritbok. Tål att tänkas på. Medan jag funderar på det så deltar jag självklart i Hanneles utlottning och vill du själv vara med hittar du den här. Boken som står på spel är Brev till en bokhandel : 84 Charing Cross Road av Helene Hanff.

2 reaktioner på ”Utlottning hos Hanneles bokparadis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s