Nja till hemska systrar än så länge

Jag är knappt 80 sidor och 13 kapitel in i Allra hemskaste syster. Jag skrev när jag fått boken att jag blivit lite besviken på de tidigare Booked-böckerna och jag hoppades på att det skulle bli tvärtom nu. Men, nej. Jag har inget sug efter att veta vad som händer, vilket jag ändå hade med Ön och Rör mig inte. Jag har också lite svårt att hålla isär alla karaktärer och jag känner ingenting för dem. Annika frågade på en jerka för ett tag sedan hur många sidor vi ger en bok innan vi lägger den åt sidan. Jag svarade aldrig den gången för jag hade inte läst någon bok i modern tid som jag lagt undan. Jag har några jag pausat lite men inte gett upp utan mera väntar på rätt tillfälle för dem. Men den här gången är jag nära. Eftersom det är en Booked-bok kommer jag att ge den ett tag till. Så fäller jag mitt slutliga omdöme sedan.

Nu vill jag inte verka otacksam vad gäller Booked. Jag är jätteglad att jag fått chansen att läsa så många böcker från dem. Faktum är också att jag valde att inte tacka ja när Skalpelldansen stod på tur vilken jag sedan köpte och gillade starkt! Bägge från Telegram Bokförlag.

 <— NJA…                                                                       JA! —>

3 reaktioner på ”Nja till hemska systrar än så länge

  1. Jag är också med i Booked och den enda jag funderat starkt på är Skalpelldansen, men kände att jag hade en hel del redan hemma som jag längtade efter. Du verkar inte alls otacksam. Du är ärlig och det är vad mjag uppskattar hos de bokbloggare jag följer. Annars skulle jag turn off, tune out.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s