Sommarpresent nr två

Om nu cheferna ville att jag skulle fördjupa mig i den amerikanska södern på 50-talet så var det några föräldrar som tyckte att jag skulle baka. Jag gillar att baka men har svårt att låta bli att äta upp kakorna och vill därför helst inte ha så många hemma och av den anledningen bakar jag ganska sällan. I den här boken fanns det sjukt många smaskiga cupcakes och de verkade faktiskt inte så supersvåra så jag tänker definitivt pröva några!

20120624-180803.jpg

2 reaktioner på ”Sommarpresent nr två

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s