Deckare – kom an!

image

Då kör jag igång min deckarutmaning och jag tror faktiskt att jag kommer gilla denna. Jag tvivlade ju lite på om den verkligen kategoriserades som deckare men såg just bibliotekets stämpel. Det är alltså inget tvivel om att det är en deckare jag nu ska läsa!

6 reaktioner på ”Deckare – kom an!

    1. Det är skönt när man har den känslan om en bok. Så god karamell att man liksom vill ha den kvar och äta upp den igen! Jag är 13 kapitel in i boken nu och vet inte riktigt hur jag ställer mig ännu men jag kommer att lämna en slutgiltig rapport.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s