Goodreads eller LibraryThing?

Jag gick med i LibraryThing för något år sedan under eget namn. I våras kom jag på att jag hellre ville ha ett konto kopplat till bloggen och startade då ett nytt och raderade det gamla. I samband med det kikade jag även på Goodreads men bestämde mig för att jag ändå gillade LibraryThing bäst.

Det är en smaksak att välja och beror lite på vad man själv är ute efter. Som en hjälp till er som velar hittade jag detta inlägg hos BookRiot (härligt namn) där skribenten Amanda Nelson går igenom och jämför de bägge sajterna. Inlägget är del ett av två så fortsättning kommer att följa.

Edit: läs del två här

4 reaktioner på ”Goodreads eller LibraryThing?

  1. Jag hoppade på LibraryThing för fem, sex år sedan, men då tyckte jag att det dels var alldeles för bökigt att lägga in böckerna (säkert annorlunda nu), dels att gränsen på 200 kom lite väl snabbt. Nu i vår har jag testat både aNoobii och GoodReads, och gillar absolut Goodreads bäst.

    1. Det är väldigt lätt att lägga in böckerna, man kan välja databas att söka mot och jag kör på libris. Jag har en bit kvar till 200 böcker då jag återupptog mitt idoga bokläsande relativt nyligen. Jag skaffade precis ett nytt konto på Goodreads för att försöka jämföra igen själv, för säkerhets skull. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s