TRE PÅ TRE blir gammal Gardell

Nu har jag bestämt mig vad jag ska läsa till Pocketlovers TRE PÅ TRE-utmaning. Jag hittade inga böcker i min väntande läshög som jag kunde tvinga ihop till ett tema. Jag hade en tanke på böcker max 171 sidor efter att ha sett efter hur många sidor mina tre tunnaste böcker innehöll (Ru, Den drunknade och Yarden) men jag tyckte inte riktigt att det kändes som ett godkänt tema. Nu är ju förvisso jag själv domaren men nej, det förslaget fick inte godkänt. Jag hade en vag fundering på de tre första böckerna i Game of Thrones men dels ligger de överst i startlistan i sambons att läsa-hög, dels vill jag nog inte ha dem som en utmaningsläsning. Dessutom är de tjocka och jag har mycket annat att läsa under terminens gång. Sambon föreslog 3xVallgren från hans hylla (Dokument rörande spelaren Rubashov, Fågelkvinnan och Längta bort) där ju åtminstone de två senare var tunna men det kändes inte heller så lockande just nu.

Jag gick tillbaka till min önskelista och bestämde mig slutligen för 3xGardell. Nu när han har en ny trilogi på gång (som alla verkar tokgilla) känns det perfekt att läsa om En komikers uppväxt och även då läsa Ett ufo gör entré och Jenny. Så blev det! De är dessutom sub284 sidor allihopa. 🙂

2 reaktioner på ”TRE PÅ TRE blir gammal Gardell

    1. Ja för mig blir det ju eg en omläsning, av i alla fall den första, men eftersom det var typ 20 år sen så kan jag inte påstå att jag minns alltför mycket. Närmare bestämt ingenting. Men det kanske ändrar sig när jag börjar läsa!

Lämna en kommentar